Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Kristapána, takhle adorovat naprosto neprofesionální výkon vyčpělého Moravce, to se hned tak nevidí. No ještěže to někteří vidí jinak: https://www.expres.cz/vaclav-moravec-andrej-babis-debata-ceska-televize-ovm-p01-/zpravy.aspx?c=A190106_230542_dx-zpravy_bk

0 0
možnosti

R^

Díky! Vážím si Václava Moravce i celé ČT. A velice mne mrzí, co nactiutrhačů se zde na blogách objevuje. Dělají dojem trollů, komunistických štváčů, bouratelů naší svobody a demokracie! Co zhoubných mailů mezi námi koluje! To jim skutečně jde o konec demokracie v Česku?

:-)

0 0
možnosti
PS

Pane doktore, pročtěte níže uvedené a možná změníte názor na ČT. Pokud jste schopen změny v názorech pod tíhou faktů. Což například jste ve věci tzv. "letního času" prokázal:

https://www.email.cz/download/k/GoLVOMhFh7hlc4DL_eFNXtbNoHocOinyDvlo7gzM5qlC5Nd41ebc4xXoH7Kh9Ku-HAA3yog/C%CC%8CT%20a%20kulturni%CC%81%20tunel.pdf

0 0
možnosti
PV

Moravec se ukázal jako hulvát, který plnil zadání fackovat Babiše.

8 4
možnosti
JO

Naprosto s autorem souhlasím. Pořad se jmenuje Otázky Václava Moravce. Už sám název pořadu nám říká, že Václav Moravec se bude ptát a host pořadu bude na tyto otázky odpovídat. To se panu Babišovi nepodařilo ani v jednom případě. Proto chápu, že pan Moravec byl místy i dost agresívní. Pan Babiš tento pořad pojal jako prezentaci svých úspěchů, ale o tom tento pořad opravdu není. Až bude v televizi pořad Babiš Mele - tak potom si své JáJáJáJenomJá může mlet do omrzení.

11 4
možnosti
PS

Ale redaktor nemusí být agresivní, stačí asertivní. Tak jako byli reportéři v roce 1968, kdy jim politici koktali před kamerou "na živo". Což se panu Moravcovi nedaří, protože nemá otázky "na tělo" s hodnověrnými argumenty.

1 0
možnosti
JH

J90a87n 27H35a70r49v44a75n

8. 1. 2019 13:33

Á autor už z popisu vlastní osoby pod fotografií odstranil že je lhář ;-D;-D;-D

4 3
možnosti
Foto

A to je špatné, být jako prezident?8-o

2 2
možnosti
MB

No já myslím, že skvělý výkon (s ohledem na své profese) předvedli oba.

Moravec byl dobře připraven, držel se svého a měl tah na branku. To musí moderátor umět a Moravec to předvedl.

Babiš se zase nenechal vmanévrovat do pasivní role otloukánka, nepřistupoval na Moravcovu hru, dobře uhýbal a dokázal i přebírat iniciativu. To zase musí umět politik.

Dal bych remízu.

V takovémto duelu se nebojuje stejnými zbraněmi podle stejných pravidel. Moderátor má iniciativu, vybere si vhodná (a z širšího kontextu nutně vytržená) čísla a argumenty tak, aby měly nějaké vyznění. Politik zase nemůže přistoupit na takové zjednodušování, resp. na takovou hru, kde jsou věci a vývody postaveny proti němu.

Musí obhajovat svoji politiku a působení a to je skutečně širší problematika nežli pár nějakých konkrétních čísel, které se dají skutečně interpretovat různě.

Pravda/lež nebo ne/úspěšnost nejsou černobílé ale čistě subjektivní kategorie..a v podstatě záleží na tom, co si kdo obhájí. A to Babiš (i s tím svým podivným slovníkem a jednáním) umí skvěle ...ať je to ku prospěchu nebo neprospěchu věci. V tom (a v jeho houževnatosti) je jeho síla.

Prostě oba předvedli své maximum.

8 2
možnosti
ZD

Perfektní a uvážená reakce. Ano střetli se dva silní jedinci.

2 0
možnosti
JF

J44i35ř79í 44F60o96g10e70l

8. 1. 2019 12:40

Jestliže si nepamatujete, že by někomu stranil, tak, nezlobte se, váš článek naprosto postrádá důvěryhodnost. Asi jste zapomně na doby, než se to po kritice trochu změnilo, kdy tm byl skoro vždy jeho partner Pospíšil, občas vystřídaný Kalouskem.

Ta Moravcova vlísanost vůči nim je až odporná.

A vy, který bez OVM, častěji by ten pořad měl být nazýván Otázky a odpovědi VM, musíte být pěkný masochista.

Ale nakonec, představujete se jako lhář, tak nač ztrácet dlší slova....

15 6
možnosti
DV

Nikdy jsem ničeho takového nevšiml. Asi tento pořad nesleduji dostatečně dlouho na to, abych si takové situace pamatoval. Ostatně také píšu, že za dobu, kdy tento pořad sleduji...

6 3
možnosti
DR

Bravurní výkon? Pak jsem asi sledoval jiné otázky. Nicméně, každý má právo na svůj názor že.

7 4
možnosti
ZD

Já bych to tentokrát na tu remízu viděl. Každý byl připraven na svou část úkolu a slušně ji zastal.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1980x
Programátor, rýpal a milovník dobrého jídla, hudby a brakové kinematografie...

Seznam rubrik